пʼятницю, 4 грудня 2020 р.

"Майбутнє музики: поп-культура чи класичні ідеали?

   Відомо, що сьогодні не існує такої людини, яка б не слухала музику. Ми чуємо її щодня, навіть мимоволі: по телевізору, в транспорті, на вулиці…Музика нас оточує всюди.  
   Але кожна людина різна, різні смаки і щодо музики. Можна сказати, що «скільки людей, стільки і музичних смаків». Існує багато стилів, жанрів і напрямків музики. Найвідоміші з них рок-н-рол, рок, поп, R&B, хіп-хоп, реп, метал, панк, хаус, техно, dubstep, класична музика. Щодо класичної музики, то, на жаль, вона займає далеко не перше місце серед вподобань сучасної молоді. Зараз її майже ніяк не пропагують. Рідко її можна почути на радіо чи по телевізору. Ось сьогодні на уроці мистецтва у нас розгорілась дискусія між "Новаторами" і "Ретроградами" щодо майбутнього музики: чи знайдеться місце класиці серед різнобарв`я нових стилів і жанрів. Були цікаві думки та аргументи представників кожної з команд. Звісно, нам більше до вподоби сучасна музика, але не можна не брати до уваги переконливі аргументи щодо бездоганності та універсальності класики. Тож якими прекрасними не були б нові стилі та жанри, класична музика - це круто!






 









1 коментар:

  1. Спасибі велике вам 11- А,що обговорюваєте таку чудову тему: " Класична музика". Як казав герой фільму " В бой идут одни старики": " Всё в жизни приходящее и уходящее, только МУЗЫКА- вечное!"

    ВідповістиВидалити