четвер, 15 жовтня 2020 р.

Перемога в конкурсі Громадського бюджету 2020

  Автор: Майоров В.М, директор ЗАЛ №23 

    Сьогодні 15.10.2020 року у Палаці культури "Орбіта"офіційно підведено підсумки Громадського бюджету Запоріжжя 2020. В рік 250 річчя нашого славетного міста ми вперше брали участь в цьому цікавому конкурсі. Завдяки дружній роботі нашої команди у складі батьків, учнів, вчителів, наших родичів, близьких, знайоми і просто небайдужих мешканців міста вдалось досягти відмінного результату. Наш проект під номером 77 «Благоустрій території навколо Запорізького академічного ліцею № 23 по вулиці Парамонова» офіційно визнано переможцем Громадського бюджету Запоріжжя 2020.
    Таким чином облаштування сучасного пішоходного шляху на території навколо Запорізького академічного ліцею № 23, шляхом побудови тротуарів з дрібнорозмірної фігурної плитки в національному орнаменті і встановлення секційних конструкцій для муралів в кольорах міста Запоріжжя, тепер стане реальністю і вже в наступному календарному році згідно з положенням конкурсу буде проведено повний обсяг робіт з відповідного облаштування прилеглої території.
   Вітаємо всіх з нашою спільною перемогою і новим значним досягненням в розбудові нового освітнього простору нашого ЛІЦЕЮ № 23. Дякуємо всіх хто долучився до голосування та спільними зусиллями допомогли набрати найбільшу кількість голосів серед всіх проектів – 892. НАША МЕТА СТАЄ РЕАЛЬНІСТЮ!!! Разом ми зробимо наш ЛІЦЕЙ № 23 ще кращим!!!




Немає коментарів:

Дописати коментар