пʼятницю, 17 січня 2020 р.

Характер фотографій у мережі

Що можуть розповісти про нас наші фотографії в мережі? Про які приховані комплекси або потаємні бажання, іноді навіть нами самими не усвідомлені, вони можуть розповісти світу?

Картинки по запросу макияж1. Різноманітні селфі (селфі в дзеркалі, ліфтолуки, фітоняшки та ін.)

Під великою кількістю селфі в профілі ховається гіпертрофована потреба у визнанні і схваленні оточення, зацикленість в першу чергу на самому собі, самозакоханість і неабияка схильність до самомилування.







2. Сексуальні селфі

Картинки по запросу селфи девушкаГуби "уточкой", привабливо підкреслені контури тіла... Ваше посилання світу: "Я розкріпачена, готова на експерименти дівчина". Подумайте, а вам це потрібно - так відверто транслювати світу себе.




3. Фото пари

Картинки по запросу параЦе демонстрація свого союзу і того, що ви його сприймаєте як міцний і довгостроковий. Спосіб сказати світу : "Я не самотній, я улюблений, потрібний і цінний". Якщо таких фотографій в профілі багато - це привід задати собі питання: а навіщо мені це потрібно? що і кому я хочу сказати цими кадрами? Можливо, за цим стоїть потреба щось довести своєму колишньому коханому(ній) або виграти змагання у менш удачливих подруг.

4. Фото в компанії

Картинки по запросу компания друзей
Якщо у вашому профілі велика частина фото - це фото тусовок, фото, де ви весело проводите час в компанії, то це може свідчити про внутрішню порожнечу і самотність. А ще про те, що приналежність до якоїсь спільності людей лестить вашій самолюбності. Ви транслюєте світу: "Мене вибрали в цю команду, я є її частиною. І мені це утішно".


Картинки по запросу девушка с котом5. Тварини і фото з тваринами

Якщо це аккаунт фотографа, то фото диких тварин в природному місці свого існування - це свідоцтво професіоналізму. А ось якщо звичайний хлопець або чоловік ставить на аватарку фото дикого вовка, граціозного гепарда - це спроба видати бажане за дійсне. Власник сторіночки хоче здаватися сміливим і сильним. У дівчат же, як правило, переважають, фото всяких мимимишных тварин. Наприклад, чарівні котенята (кролики, цуценята) або дівчата з котенятами. Такі фотографії свідчать про сентиментальність і інфантильність хазяйки аккаунта.



6. Природа

Картинки по запросу природаМова знову не про аккаунти професійних фотографів. Якщо у вашому профілі багато фото пейзажів, то це може свідчити про задоволеність життям. Життя вдалося, можна і природою помилуватися. Але може говорити і про втому від скаженого повсякденного ритму, потреби в самоті і спогляданні красот природи.


7. Реальні фото без фільтрів і фотошопа

Такі фото говорять про те, що людина сприймає себе такою, яким він є. До цієї ж категорії належить ситуація, коли людина по декілька років не міняє аватарку, - це говорить про стабільність поглядів, моральної зрілості, про відсутність необхідності малюватися перед ким-небудь у мережі, отримувати емоційні "погладжування" у вигляді лайків і компліментів. Такі люди використовують мережі для спілкування з друзями або для роботи, а не як привід показати себе в усій красі. Вони вважають за краще не фотографувати моменти і ділитися ними, а мешкати їх в усій повноті.

Картинки по запросу фото с путешествий8. Фото з подорожей

Для когось фото з поїздок свідчить про бажання підкреслити свій статус (чи прагнення до нього), можливості. "Подивіться, як і де я можу дозволити собі відпочивати", - транслюють фото. А для інших - речовий доказ реальності подорожі, що відбулася, тих почуттів і емоцій, які були пережиті. Підтвердження факту, що ти досяг тієї точки, де побували мільйони інших, але ти тут уперше, і це твоє особисте досягнення (наприклад, фото на тлі Ейфелевої вежі, або Мачу-Пикчу в Перу).










Немає коментарів:

Дописати коментар