середу, 26 грудня 2018 р.

9 сімейних фільмів для новорічного настрою

Картинки по запросу новій год семьяРубрика: "Про різне"

   Ялинки, новорічні вогники та подарунки — в повітрі вже витає дух прийдешнього свята. Пропонуємо доповнити святкову атмосферу переглядом найкращих новорічних фільмів для всієї сім’ї. Лінивий домашній відпочинок у колі рідних зробить зимові вихідні теплими й затишними. Приємного перегляду!



Подарунок на Різдво

Весела новорічно-різдвяна комедія про безталанних татусів, які шукають подарунки своїм дітлахам в останні години перед святом.
Бізнесмен Говард Ленгстон по вуха в роботі, і через це зовсім не приділяє часу родині. Юний син Говарда Джеймі понад усе на світі мріє знайти під ялинкою нового супер-героя — Турбомена, якого щодня показують по телевізору. Ясно, що заклопотаний татусь забуває про прохання сина, тому в день Різдва примудряється вислизнути з будинку, щоб купити іграшку в першому ліпшому магазині. Та хіба міг уявити Говард, що на Турбомена полює ціла армія покупців?
На що здатен батько, аби його малюк отримав бажану іграшку на Різдво? Об’їздити півміста, вляпатися в сутичку з полісменом і навіть викрити підпільну іграшкову фабрику! Тим більше, що роль татка дісталася улюбленцю публіки — Арнольду Шварценеґґеру.

Мій друг Дід Мороз

Шестирічний хлопчик вірить в чудеса, хоча знає: зустріч з Дідом Морозом — нездійсненна мрія. Яким же було здивування малого, коли новорічної ночі казковий чарівник з’явився прямісінько біля його вікна! Та малюк і не підозрював, що за білою бородою та червоною шубою ховається звичайний квартирний злодій.
Грабіжник підігрує хлопчику та намагається вислизнути з будинку непоміченим. Однак малий настільки вражений появою Діда Мороза, що вдягається та починає його переслідувати. Чим обернеться їхня спільна «прогулянка» чужими квартирами?

Один вдома

Неможливо уявити собі Новий рік без Кевіна та його дотепних витівок. Фільм про відважного малюка, що зумів захистити дім від грабіжників, майже тридцять років тримається в топ-100 найпопулярніших фільмів світу.
Сім’я Маккалістерів вирушає на зимові канікули до Франції. В метушні та біганині вони забувають у будинку власного сина. А все через сварку зі старшим братом Базом — у якості покарання Кевін змушений ночувати на горищі. Від образи на рідних хлопчик загадує бажання, аби всі вони нарешті дали йому спокій. Та що буде, коли його мрія несподівано здійсниться?
Малий хитрун зважиться на бій з «мокрими бандитами», що надумають пробратися в його дім. Не сумнівайся — злодії отримають на горіхи!

Книга бажань

Друже, а ти віриш у різдвяні дива? Ця чарівна історія сталась з двома самотніми дівчатками з різних світів. Брітані — донька вічно заклопотаних батьків із заможної родини. Рейчел — кругла сирота, що працює у стайні. Напередодні Різдва обидві вони загадали свої заповітні бажання та… опинилися в чужих тілах.
Цей зворушливий новорічний фільм вчить цінувати те, що маєш, та бути обережним зі своїми бажаннями.

Вечори на хуторі поблизу Диканьки

Що робити, якщо ти бідний коваль, а твоя наречена мріє про черевички, як у самої цариці? Вихід один — укласти угоду з чортом. Та наш Вакула ще той горішок — заради коханої навіть рогатого за пояс заткне!
Весела коляда, відьомська магія та щира любов роблять справжні дива. Навіть простий український парубок на Різдво може потрапити на прийом до цариці і здобути омріяний трофей. Тож вмикай скоріше «Вечори на хуторі поблизу Диканьки» — обидві екранізації знаменитої історії Гоголя (1961 та 2001) принесуть масу задоволення усій родині.

Сорочинський ярмарок

У цій історії не знайдеш ані снігу, ані ялинок з ілюмінаціями, проте мюзикл частенько показують під Новий рік. Все тому, що він приносить у дім дивовижну атмосферу казки, до того ж одну з головних ролей виконує неперевершена Вєрка Сердючка.
Багатий селянин Солопій Черевик їде на Сорочинський ярмарок продавати пшеницю. З ним вся його родина: гостра на язик дружина Хивря і три доньки. В одну з сестер закохується молодий юнак Грицько. Проте мачуха Хивря проти їхнього шлюбу. На допомогу парубку приходить циганка, яка вмовляє батьків видати доньку за Грицька.

Три горішки для Попелюшки

Стара добра історія про юну Попелюшку, яку не взяли на бал до палацу. Дівчина, мов хлопчисько-шибеник, відмінно стріляє, бігає по лісах і скаче на улюбленому коні. І звичайно, як усі дівчатка, вона вірить у чудеса. Для їх втілення у неї є три горішки, подаровані дівчині подругою совою.
Побачивши принца, красуня-Попелюшка закохується в нього з першого погляду. Однак їхньому коханню заважає зла мачуха, яка мріє видати заміж за багатія свою доньку Дору…

У пошуках Санта Лапуса

На передодні Різдва Санта Клаус отримує дуже незвичайний подарунок — біле іграшкове цуценя, якого Велика Різдвяна Бурулька оживляє і перетворює на справжнього песика. Цуценя назвали Санта Лапусом і тепер у нього важлива місія — знайти Санта Клауса, загубленого у Нью-Йорку і врятувати Різдво. Однак зробити це у величезному місті буде непросто.

Бліззард

В одному північному містечку жила дівчинка Джессіка. Її товариш напередодні поїхав з міста, тому понад усе на світі вона мріяла знайти вірного друга. А бажання, загадане на Різдво, неодмінно має здійснитися, правда ж?
Аби втішити дівчинку, тітка Міллі розповідає Джессіці казкову історію про випадкову зустріч оленя Бліззарда з дівчинкою Кеті, що прагнула стати фігуристкою. Олень навчив її кататися на ковзанах і став їй найкращим другом. Разом вони пережили багато смішних пригод і зрозуміли: на світі немає нічого ціннішого за несподівану зустріч і турботу одне про одного.
Своєю розповіддю тітка допомогла Джессіці втішитися і зрозуміти, що вірна дружба триває доти, доки пам'ять про неї зберігає хоча б одне любляче серце...

Немає коментарів:

Дописати коментар