вівторок, 22 травня 2018 р.

ЗОРЕПАД 2018

Рубрика: "Життя школи"
Джерело: znvk23.zp.ua
Автор: Троцко Валерiя учениця 10-Б класу

     Вже зовсім скоро пролунає останній дзвоник і випускники назавжди покинуть школу. Тому напередодні цієї важливої події адміністрація нашого навчального закладу традиційно влаштувала святковий захід «Зорепад» - церемонію нагородження найрозумніших та найталановитіших учнів. Дуже приємно, що з кожним роком кількість учасників та призерів різноманітних змагань збільшується. Це доводить, що наші школярі дійсно прагнуть отримувати знання та правильно застосовувати отримані навички будь-де. 
    Грошовi нагороди (10600 грн.) отримали не тільки переможці районних та обласних учнівських олімпіад, а й призери міжнародних конкурсів «Бобер», «Кенгуру», «Левеня», «Геліантус», «Соняшник» тощо, переможці спортивних турнірів та міжшкільних змагань на історичну, екологічну, правознавчу тематику. Також були відзначені значні успіхи старших школярів у районних етапах ігор «Що?Де?Коли?», де наша школа щороку виборює призові місця. Учнів привітали не тільки довгоочікуваними нагородами, а й чудовим концертом, на якому обдаровані діти вкотре продемонстрували свої таланти. 
    Бажаємо кожному з вас наступного року також спробувати власні сили та досягти чималих висот у навчанні, спорті, мистецтві. 

Переглянути фоторепортаж>>
Фото: Циганенко Данило, учень 10-Б класу








Немає коментарів:

Дописати коментар