суботу, 19 травня 2018 р.

День здоров`я у ЗОШ №23!

Рубрика: "Життя школи"
Автор: Оксамитна Віталіна, учениця 8-А класу

   У cуботу, 19 травня, в нашій школі пройшли спортивні змагання серед всіх класів - довгоочікуваний День здоров`я! Здоров’я людини – безцінний дар, тому ставитися до свого здоров’я треба бережливо, з турботою та повагою. Вранці усі учні зібралися на лінійку. Як відомо, для досягнення успіху в будь-якій справі, важливо не тільки грамотне управління, але і згуртований і дружний колектив. Тому в школі було проведено загальношкільний захід з ТИМБІЛДИНГУ.
Тимбілдинг - це спеціально розроблені заходи, спрямованіна формування сильної команди, що успішно досягає будь-яких поставлених цілей. Після промови педагога-організатора наш 8-А клас вирушив за маршрутним листом на спортивний майданчик. 
   Стадіон був розділений на кілька зон з різними цікавими завданнями. Ми одразу ж почали шукати першу станцію. Станцій усього було 12! На них радо чекали команди учні старших класів. Ми із задоволенням приймали скрізь участь. Наш клас пройшов усі станції на відмінно! 
   Було дуже весело! Ми отримали масу яскравих вражень і задоволень. А в класі на нас чекав солодкий подарунок. Дякуємо вчителям і батькам за організацію такого гарного та корисного свята!
































































Немає коментарів:

Дописати коментар