пʼятницю, 25 березня 2016 р.

Хор "Дзвінкий струмочок" завітав до Запорізького військового шпиталю

Рубрика: "Життя класу" та "Життя школи"
Автор: Дідух Діана, учениця 6-А класу

       Наша країна переживає складні часи. Ми – її діти, тож не можемо залишатися осторонь. Звичайно, ми не можемо стати на захист рідної землі, але хочемо хоч трішки долучитися до змін в Україні.
Наприклад, подарувати частинку наших сердець її воїнам, які самовіддано боронять нашу землю.

     23 березня хор нашої школи та керівник гуртка «Умілі ручки» їздили до поранених воїнів у Запорізький військовий шпитальспівати пісні та вручити подарунки, зроблені своїми руками. Ми прагнули заспівати якомога голосніше, щоб почули не тільки ті, хто прийшов, але й ті, хто був після операції і лежали у своїй палаті, тому не змогли прийти. 



     У нашому хорі було 22 дівчинки та 1 хлопчик. Ми співали такі пісні як: «Білі янголи», «Свіча», «Як у нас на Україні» і багато інших. Наш концерт починався з сумних пісень, але потім ми почали співати веселіших. І всім воїнам одразу стало радісно і вони із задоволенням слухали пісні та аплодували, багато хто з них знімав на телефон. Нам було дуже приємно. Також співали дуетом 2 дівчинки з піснею «Цветочек». Коли наш хор почав співати відому пісню «Як у нас на Україні», воїни почали підспівувати. 


     Наприкінці концерту усі діти взяли подарунки та подарували воїнам. Але у залі було не дуже багато воїнів, а подарунків було більше. Тому ми роздали по 2 подарунки кожному воїну, щоб він передав своєму товаришеві, який не зміг прийти. Вони були вдячні нам за те, що ми до них завітали. А ми їм вдячні за їхню мужність і героїзм задля нашої Вітчизни, задля миру у наших оселях. Наприкінці концерту ми побажали їм якнайскорішого одужання.


Переглянути фоторепортаж...

Немає коментарів:

Дописати коментар