четвер, 27 лютого 2020 р.

Зустріч двох поколінь

      24 лютого фахівці Ліцею №23 разом з співробітниками громадської організації "Запоріжжя. Платформа спільних дій" #hub_platforma провели зустріч з учасниками клубу "Струни Серця", а учні ліцею так само приймали участь, як і представники клубу. Це була зустріч двох поколінь, на парший погляд таких різних та віддалених один від одного. Але як виявилось, це лише стереотипи, адже щоб порозумітись треба розмовляти та дискусувати, що учні Ліцею №23 вміють робити найкраще.
    Наш захід розпочався з невиликого знаймоства ліцею з учасниками клубу "Струни серця". Одночасно була приємно та сумно слухати розповіді наших гостей, адже більшість з них є ветеранами війни, і від деяких історій стискалось серце, а на очі нагортались сльози.
Ми провели невеличку гру, для того щоб виявити, що ж нас відрізняє один від одного, а що поєднує. І як виявилось- не такі ж ми різні. Ми народились і виросли у різні часи, і мислимо по різному, але істина залишається єдина.
      За час спілкування з нашим гістьми, я не відчувала, що вони старші за мене, я відчувала, що вони мудріші. І називати їх літніми людьми неправильно, адже в них набагато більше енергії та ентузіазму, спраги до життя та завзяття ніж у деяких підлітків.
    Сумно, що в Запоріжжі проводиться мало заходів для людей поважного віку, куди вони можуть прийти і де їх можуть вислухати. Я сподіваюсь, це була не остання наша зустріч, і ми з нетерпінням чакаємо наступного співпрацювання з ХАБ "Запоріжжя. Платформа спільних дій"














Немає коментарів:

Дописати коментар