четвер, 28 листопада 2019 р.

Толерантність єднає всіх!

Картинки по запросу "день толерантності""Рубрика: "Життя класу"

  14 років 16 листопада світ святкує Міжнародний день толерантності. Цей День був проголошений Декларацією принципів толерантності, затвердженою  у 1995 році на 28 Генеральній конференції ЮНЕСКО.
    Толерантна людина – це особистість, якій притаманні моральні, духовні цінності та якості.
    Як писав Олександр Довженко : «…людина повинна бути Людиною…». Цей вислів вказує, що кожен з нас повинен задуматися над своїм ставленням до інших, вміти правильно підтримати один одного, поважати людей, прислуховуватися до інших думок, поглядів.
     Заклик толерантності – твори добро! Кожен з нас повинен вірити і творити добро, зробити те, що інші вважають неможливим, подати гідний приклад оточуючим, зробити щось таке, що принесе користь.
     З нагоди цього дня у нас відбувся тренінг "Толерантність єднає всіх"

     Хочеться порадити всім людям, що для досягнення успіху у власному житті, уникнення різного роду конфліктів, кожному доцільно сформувати у собі толерантність як рису характеру. Для цього необхідно:

бути готовими до того, що всі люди різні – не кращі й не гірші, а просто різні; 

навчитися сприймати людей такими, якими вони є;

поважати людину як особистість та цінувати її думки, почуття;

зберігати «власне обличчя»;

знайти себе;

за будь-яких обставин залишатися собою.

Отож, будьте толерантними!

   Спілкуйтеся культурно з оточуючими, допомагайте рідним та чужим людям, підтримуйте людей і в горі і в радості, поважайте, шануйте і передавайте з покоління в покоління звичаї , традиції і навички нашого народу! Пам’ятай одне!
   Якщо ви почнете з себе і весь ваш життєвий шлях наповниться посмішкою , яскравим сонцем над головою , щирими враженнями, хорошими відгуками від оточуючих, то і життя не пройде марно, ви з гідністю зможете себе називати Людиною!











Немає коментарів:

Дописати коментар