понеділок, 23 жовтня 2017 р.

Очередная победа!

Рубрика: "Привітання!"
Автор: 8-А клас

    У Запоріжжі 21 жовтня відбувся відкритий турнір з тхеквондо. Змагання проходили у спортивному комплексі "Мотор Січ". Сюди з`їхалися найкращі спортсмени з багатьох міст України. Турнір видався дуже напруженим, але ж у той час дуже цікавим. Вболівальники підтримували учасників, саме це спонукало їх перемагати.

    Хто ж став переможцем цієї битви? Хлопець з Запорізької області - Семеренко Максим. Суперниками хлопця стали кадети з Дніпра та Мелітополя. Не дивлячись на те, що юнак змагався не в своїй ваговій категорії, це не стало перепоною на шляху до перемоги. Та самі бої були дуже цікавими, але все таки без сумнімів перемогу здобув Семеренко Максим. Перемогу святкувала вся родина. Та й до тепер хлопець приймає тепліслова з привітаннями від друзів та близьких. 
   Ми усі від щирого серця тебе вітаємо з перемогою! Хай будуть побиті старі рекорди і поставлені нові, нехай радість від численних перемог не затьмарюють рідкісні програші. Адже спортсмени, як ніхто інші, знають, що шлях до медалей і кубків лежить через перешкоди. Нехай на твоєму життєвому шляху цих перешкод буде якомога менше!





Немає коментарів:

Дописати коментар