понеділок, 20 березня 2017 р.

І Міжнародна гра зі світової ( зарубіжної та української) літератури «Sunflower»

Рубрика: "Привітання!"
Джерело: "Огонь в одежі слова..."

     30 листопада 2016 року українські школярі мали змогу брати участь у І Міжнародній грі зі світової (зарубіжної та української) літератури «Sunflower». Учні нашої школи теж долучилися до цієї події. Тих, хто вирішив продемонструвати свої знання із зарубіжної літератури було аж 31(в тому числі 4 учні з нашого класу)
     З гарним настроєм взялися діти до справи. Учні захоплено розглядали цікаві тестові зошити, де в естетичному оформленні були представлені завдання для 5-6, 7-8, 9, 10-11 класів.
     Як підкреслено у звертанні Оргкомітету «Sunflower», участь у грі «…дозволить виявити і розвинути творчі здібності учнів, сприятиме їхньому долученню до найвищих досягнень світової літератури й культури, загальнолюдських і національних духовних цінностей, вихованню естетичного смаку, високої читацької і загальної культури, допоможе відпрацювати навички роботи із тестовими формами контролю їхніх навчальних досягнень».
    Учні нашої школи показали чудовий результат, і 15 березня відбулося нагородження учасників гри дипломами та сертифікатами. З щасливими усмішками приймали діти нагороди від директора школи Озерова Олександра Дмитровича. 
Сподіваємося, що ця гра і наступного разу принесе стільки ж задоволення та усмішок!




Немає коментарів:

Дописати коментар