вівторок, 4 вересня 2018 р.

Перший дзвоник 2018

Рубрика: "Життя класу", "Життя школи"
Автор: 9-А клас

     Свято першого дзвоника, завжди залишається важливим моментом в пам'яті кожної людини. Це день, із якого починається дорога в майбутнє для кожного з нас. Це день, що дає можливість дорослим повернутися у свої золоті роки, а учням - до своєї другої домівки - до школи.
      Шкільний двір загомонів... Зібралися учні, батьки, вчителі... Море емоцій, радості від довгоочікуваної зустрічі однокласників. Цього дня представники учнівської молоді стали головними дійовими особами свята, одразу по закінченні якого розпочнуться нелегкі і відповідальні, але цікаві й насичені подіями навчальні будні. Особливим це свято є для тих, хто перший раз переступивпоріг школи – першокласників. 
      На урочистій лінійці перші щирі слова вітання вчителям, батькам, учням висловив директор школи Озеров Олександр Дмитрович. Він привітав усіх з початком нового навчального року і побажав завжди прагнути до чогось високого і доброго, відкривати для себе нові кордони знань і горизонти успіхів, ніколи не зупинятися на досягнутому і сміливо підкорювати все нові і нові вершини!!!










































Немає коментарів:

Дописати коментар