четвер, 16 березня 2017 р.

До уваги батьків!

Рубрика: "Оголошення"
Джерело: "ЗОШ №23"

   В соціальних мережах розповсюджується фейкове повідомлення, що на 18-19 березня 2017 року однією з суїцидальних спільнот заплановане масове самогубство підлітків.

   З’ясовано, що спочатку фейкова інформація розповсюджувалась в Російській Федерації, а тепер настала черга України. Мета зловмисників – нагнітання істерії, моральна паніка, що полягає у поширенні в українському суспільстві істерії щодо проблеми масових самогубств в дитячому середовищі, які нібито загрожують безпеці суспільства та його моральним цінностям. 


     Шановні батьки, просимо 18-19 березня провести час разом з дітьми, не  залишати дітей без нагляду. Не допустити потрапляння дітей у такі групи, рекомендуємо приділяти більшу увагу психологічному стану дітей!

  Додаткова інформація розміщена на сайті Національної поліції Запорізької області  https://zp.npu.gov.ua/uk/publish/article/151085

Телефон для повідомлень про скупчення дітей на території школи 067 778 37 10, 066 475 33 64 (Сур Олександр Іванович, ст. лейтенант поліції, начальник ювенальної превенції)

Немає коментарів:

Дописати коментар