четвер, 22 грудня 2016 р.

Як провести з користю зимові канікули

Рубрика: "Корисні поради"
Автор: Голобородько Вероніка, учениця 7-А класу

  Незабаром зимові канікули. Можна весело з друзями провести час у іграх на майданчику, або покататися на гойдалках чи на санчатах, пограти у комп’ютерні ігри. А ще можна використати цей час для здобуття нових знань.
     Наприклад: з 09:00 до 10:00 можна наперед прочитати параграф з фізики, хімії або географії. З 10:00 до 11:00 - подивитися документальний фільми з історії та географії. З 11:00 до 15:00 провести весело час з друзями. Декілька годин увечері виділити для читання художньої літератури, занотувати прочитане до читацького щоденника
  
  Усього декілька годин на день  попрацюєш -  з легкістю почнеш новий семестр. А під час непогоди разом з друзями можна навчитися готувати  нові страви або разом займатися прикладним мистецтвом, подивитися цікаві фільми  за мотивами творів, які будуть вивчатися у  майбутньому. Зимові канікули - це гарний час для виготовлення  подарунків для друзів  та батьків. Можна зробити унікальні листівки, спекти  гарні бісквіти, або сплести мережевну серветку чи зробити гарний малюнок  для  бабусі.

     Бажаю  цікаво та корисно провести  канікули, відновити сили для наступного навчання!

 З наступаючими новорічними святами!



Немає коментарів:

Дописати коментар